Украинците безмилостно унищожават руските ВВС, тази сутрин свалиха още два самолета - Су-34 и Су-35С

Тази информация беше потвърдена и от главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Олександър Сирски

Су-35
Су-35 Източник: Twitter

Сутринта силите за противовъздушна отбрана свалиха два руски самолета в източна посока: изтребител-бомбардировач Су-34 и изтребител Су-35С. Това съобщи командващият ВВС на Украйна Николай Олешчук.

 

"Сутринта на 19 февруари 2024 година. Източна посока. Два вражески самолета по-малко! Това е нашата земя и нашето небе! Благодаря на всички за усърдната работа! Следва продължение!", написа той.

 

Тази информация беше потвърдена и от главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна Олександър Сирски. "Тази сутрин ВВС на ВСУ унищожиха два руски самолета, които нанасяха удари с управляеми авиобомби по позициите на нашите войски. Един изтребител-бомбардировач Су-34 и един изтребител Су-35С. Благодаря за работата!", написа той. 

 

Още от "Светът"

Окончателно: Сенатът на американския Конгрес одобри помощта за Украйна, Израел и Тайван

Най-големият от четирите законопроекта е този за помощ за Украйна. Той предвижда помощ за Киев в размер на $60,84 млрд., с която украинските сили да продължат борбата си срещу Русия

Прочетете повече прочетете повече

Евродиректива дава достъп до взаимосвързаните регистри на банковите сметки за по-резултатни наказателни разследвания

Различията във форматите при записи за сделки вече няма да бавят анализа на финансова информация, коментира докладчикът Емил Радев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени