Украинците унищожиха поредна банда рашистки офицери

Публикуваха им имената

Руски военни
Руски военни Източник: Telegram

В хода на пълномащабната война в Украйна бе ликвидирана още една банда от рашистки офицери. Това съобщи УНИАН.  Превърнати са в "товар 200" (термин за убити военни, бел. ред.) двама майори - Юрий Жоголев и Сергей Кузмичев, съобщи в Telegram украинският офицер Анатолий Щефан, с позивно име "Щирлиц".

 

По негови данни, в разход е изписан и руският капитан Вячеслав Милованов.  "... успешно са демобилизирани: ... лейтенант Радмир Хайрулин; ... старши лейтенант Иля Диков; ... старши лейтенант Валерий Хрипунков; ... старши лейтенант Ермек Шайкенов; ... лейтенант Даниля Болшунов", добява украинският защитник. 

Още от "Светът"

Руските терористи атакуваха енергийна инфраструктура в три украински области - ударени са четири топлоелектрически центр

Властите в Киев обявяват, че Украйна е загубила 80 процента от енергията си, произвеждана в топлоелектрическите централи, и около 35% от продукцията на водноелектрическите централи

Прочетете повече прочетете повече

Русия загуби оръжейния пазар на Индия, на който доминираше повече от половин век

Според SIPRI общият износ на оръжие от Русия е спаднал с 53% между 2014-2018 г. и 2019-2023 г. За първи път Русия е на трето място в световната класация на износителите на оръжие, зад Франция.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени