Въоръжените сили на Украйна унищожиха полигон с десетки рашистки орки на него

Три ракети, вероятно изстреляни от РСЗО HIMARS, са в основата на успеха

Ликвидирани руски военнопрестъпници, убити руски бандити и терористи
Ликвидирани руски военнопрестъпници, убити руски бандити и терористи Източник: Telegram

Украинските военни удариха полигон с руски окупатори, разположен на територията на т.н. "Луганска народна република" (ЛНР).

 

Според руския Telegram канал ASTRA при тази атака са загинали най-малко 10 окупатори. Отбелязва се, че полигонът е бил атакуван от ракети.

 

"3 неидентифицирани ракети атакуваха военен полигон близо до окупираното село Трохизбенка, Луганска област, сутринта на 13 март. По наша информация при нападението са загинали най-малко 10 военнослужещи. Точният брой на загиналите и ранените не е известен", пише каналът.

 

Още от "Светът"

Руските терористи атакуваха енергийна инфраструктура в три украински области - ударени са четири топлоелектрически центр

Властите в Киев обявяват, че Украйна е загубила 80 процента от енергията си, произвеждана в топлоелектрическите централи, и около 35% от продукцията на водноелектрическите централи

Прочетете повече прочетете повече

Русия загуби оръжейния пазар на Индия, на който доминираше повече от половин век

Според SIPRI общият износ на оръжие от Русия е спаднал с 53% между 2014-2018 г. и 2019-2023 г. За първи път Русия е на трето място в световната класация на износителите на оръжие, зад Франция.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени