Военнопрестъпникът Дмитрий Медведев: Електроснабдяването в Украйна ще се подобри, ако Киев признае новите региони на Русия

С това военнопрестъпникът Медведев призна на практика, че Русия извършва терористична дейност в суверенна Украйна и използва терористични методи, за да изнудва украинските власти

Дмитрий Медведев
Дмитрий Медведев Източник: Прессекретариат на Президента на РФ

Електроснабдяването в Украйна значително ще се подобри, ако страната официално признае новите райони на Русия, написа заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в Telegram.

 

"Пътят към стабилност на енергийните доставки е различен. Необходимо е да се признае легитимността на исканията на Русия в рамките на специалната военна операция и нейните резултати, отразени в нашата конституция", написа той и допълни. "Тогава енергията ще се върне...".

 

 

С това военнопрестъпникът Медведев призна на практика, че Русия извършва терористична дейност в суверенна Украйна и използва терористични методи, за да изнудва украинските власти. 

 

Медведев, който беше руски президент, за да пази стола на другия военнопрестъпник - Путин, твърди също, че закупуването на електроенергия от Словакия ще доведе до още по-голямо повишаване на цените на енергията за украинците.

 

Украйна и ООН осъдиха опитите на Русия за анексиране на украински области, като заявиха, че анексирането не е нито законно, нито валидно.

Още от "Светът"

Украйна може в крайна сметка да се наложи да преговаря с Русия, каза представител на украинското разузнаване

Дори и да успее да изтласка руските сили обратно към границите - все по-далечна перспектива - това няма да сложи край на войната, цитира го сп. "Икономист"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени