Военнопрестъпникът Дмитрий Медведев: Украйна е част от "Велика Русия"

Той в момента е зам.-председател на руския Съвет за сигурност

Дмитрий Медведев
Дмитрий Медведев Източник: РИА Новости

Западът не харесва независимостта на Москва и Пекин, и следващите десетилетия няма да са спокойни, тъй като западните сили ще се опитат да разделят Русия на по-малки и по-слаби държави, заяви в интервю за ТАСС военнопрестъпникът Дмитрий Медведев, бивш президент на терористична Русия.

 

Медведев добави, че Украйна е част от "Велика Русия". Той подчерта, че не вижда перспективи за съживяване на връзките на Русия със Запада в близко бъдеще.

 

"Вярвам, че рано или късно ситуацията ще се стабилизира и комуникациите ще се възобновят, но искрено се надявам, че до това време значителна част от тези хора (западните лидери) ще са се оттеглили, а някои от тях ще са починали", отбеляза военнопрестъпникът Медведев, който в момента е заместник-председател на руския Съвет за сигурност.

Още от "Светът"

Русия загуби оръжейния пазар на Индия, на който доминираше повече от половин век

Според SIPRI общият износ на оръжие от Русия е спаднал с 53% между 2014-2018 г. и 2019-2023 г. За първи път Русия е на трето място в световната класация на износителите на оръжие, зад Франция.

Прочетете повече прочетете повече

"Лвов е Украйна!", подчерта полският външен министър по повод руската пропаганда, че Полша има териториални претенции

Министърът отбеляза, че руските лидери и пропагандисти се опитват да настроят поляците и украинците едни срещу други, но няма да успеят

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени