Володимир Зеленски: Работим за това руските ракети "Калибър" да са само на дъното на Черно море (ВИДЕО)

Президентът отбеляза, че "най-горещото и най-болезненото" продължава да в района на Донецк

Володимир Зеленски
Володимир Зеленски Източник: Скрийншот/Youtube

Украйна укрепва целия периметър на границата си, а в Черно море работи, за да гарантира, че руските крилати ракети "Калибър" могат да стигнат само до дъното.

 

"В Луганска и Харковска област укрепваме силите си. На юг продължаваме да ограничаваме възможностите на окупаторите. Границата я укрепваме по целия периметър. В Черноморската зона работим така, че в крайна сметка "Калибър" да могат да бъдат само на дъното", каза Зеленски във вечерното си видеообръщение, цитиран от Украинская правда. 

 

Президентът отбеляза, че "най-горещото и най-болезненото" продължава да в района на Донецк. По-специално в района на Бахмут и Соледар.

 

"Правим всичко, за да помогнем на нашите момчета в тази посока. На нашите герои, които държат защитата там. Всеки, който е там, заслужава най-висока благодарност!", каза украинският президент.

 

Още от "Светът"

Окончателно: Сенатът на американския Конгрес одобри помощта за Украйна, Израел и Тайван

Най-големият от четирите законопроекта е този за помощ за Украйна. Той предвижда помощ за Киев в размер на $60,84 млрд., с която украинските сили да продължат борбата си срещу Русия

Прочетете повече прочетете повече

Евродиректива дава достъп до взаимосвързаните регистри на банковите сметки за по-резултатни наказателни разследвания

Различията във форматите при записи за сделки вече няма да бавят анализа на финансова информация, коментира докладчикът Емил Радев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени