Зам.-председател на руската Дума: В България цялото Черноморско крайбрежие е наше, там няма да имаме проблеми

Той казва, че в България е пълно с руски граждани, които по сигнал ще започнат да правят мизерии

Пьотр Толстой
Пьотр Толстой Източник: Скрийншот видео кадър

Зам.-председателят на руската Дума Пьотр Толстой официално си признава в тв предаване, че готвят на България украински сценарий. Той казва, че в България е пълно с руски граждани, които по сигнал ще започнат да правят мизерии. Това написа в своя блог Дани Иванов.

 

С пропагандистката Скабеева обсъждат и удари по България. Единствено ги спира, че не могат да се справят с Украйна. Затова държавата трябва спешно да преразгледа статута на пребиваващите у нас. Държавното обвинение да започне да прилага НК в частта за държавна измяна спрямо българите, които обслужват руските интереси у нас.

 

"Първо трябва да приключим с Украина. С Турция ние няма да воюване. Що се отнася до България и Румъния, тези държави са само бази на НАТО. Специално в България цялото черноморско крайбрежие е наше. Там няма да имаме никакви проблеми, казва депутатът от Руската Дума Пьотр Толстой.

 

Предаването явно е предизвикало сериозен интерес у нас. Така Hipparchus пише в Туитър:

"Може ли това да го пуснат по БНТ/бТВ/Нова? Пьотр Толстой обяснява как в България цялото крайбрежие е заето от руски граждани, които чакат знак да започнат да се бунтуват, а Скабеева настоява все пак да ни отстрелят с ракети, предполагам ядрени".

Още от "Светът"

Фон дер Лайен обвини германската крайна десница в "пропаганда за Путин" и "шпионаж в полза на Русия"

Председателката на ЕК изключи каквото и да било сътрудничество по европейски въпроси с групата, към която принадлежи АзГ - "Идентичност и демокрация", в която влиза и френската партия "Национален сбор"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени