Десислава Атанасова: Настояваме "зеленият сертификат", антигенен или PCR тест да са "вход" за сградите на НС

Какво казахме на хората: Гледайте си работата, плебеи, възмути се и колегата й проф. Костадин Ангелов

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова Източник: БГНЕС

Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ-СДС

Фейсбук

 

"ПГ на ГЕРБ – СДС настоява "зеленият сертификат", антигенен или ПСР тест да са "вход" за сградите на НС. Нашата парламентарна група ясно осъзнава, че личният пример е изключително важен, когато изискваме от всички други работещи българи спазването на мерките и правилата да е общонационален стандарт. Освен това цялата ни парламентарна група е ваксинирана!
Убедени сме, че примерът на народните представители при спазването на правилата и противоепидемичните мерки е първото условие, за да изискваме и същото от всички български граждани.
Очакваме, че и председателят на 47-тото Народно събрание ще демонстрира разбирането си за еднакви стандарти на поведение, важащи еднакво за всички български граждани, независимо от професията или обществената им позиция".


Бившият здравен министър, а сега народен представител проф. Костадин Ангелов написа по този повод:

"В парламента няма да се изисква зелен сертификат за влизане в сградата. Това решиха колегите от други партии в НС. Какво казахме на хората: Гледайте си работата, плебеи! Ние, депутатите, сме богоизбрани и за нас правила не важат. Те са за вас, нас не засягат. Много нечестно и некоректно! Колеги от ПП, призовавам ви да поправите тази грешка! Нека да гласуваме в НС да се изисква зелен сертификат!"

Още от "Здравеопазване"

Последни новини

Най-четени