И Деница Златева се възмути от "изчегъртването" на проф. Асен Балтов

Това е поредното арогантно отстраняване на знаков лекар, извършено по заповед на Стойчо Кацаров

Деница Златева
Деница Златева
Уволнението на директора на "Пирогов" проф Асен Балтов предизвика буря от негодувание в социалните мрежи. Това е поредното арогантно отстраняване на знаков лекар, извършено по заповед на Стойчо Кацаров, десебарят, когото Румен Радев избра за "чистач" в здравеопазването. "Изчегъртването" на проф. Балтов предизвика възмутен пост от някогашната любимка на Корнелия Нинова - Деница Златева. 
 
Ето какво написа тя в своя профил във Фейсбук:
"Току що прочетох,  че са отстранили Asen Baltov като директор на Пирогов.
Запознах се с него и Николай Габровски в мандата на служебното правителство,  когато течеше подготовката за председателството на Съвета на ЕС. За тези 4 години УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" претърпя огромна промяна. Болницата се модернизира. Процесът е труден и дълъг,  изисква огромен финансов ресурс. Но промяната е налице. И не само в ремонтираните фасади на сградите и отделенията,  а в ново модерно оборудване на част от отделенията. И това беше само началото на трансформацията. 
В последните 18 месеца ръководството и всички заети в болницата се превърнаха в част от героите на битката с КОВИД пандемията. Само те знаят какво им е коствало - 24/7! 
За мен тази смяна,  в навечерие на нова вълна,  прилича на разчистване на сметки! Жалко!".
 
Деница Златева коментира изчегъртването на проф. Асен Балтов
Деница Златева коментира изчегъртването на проф. Асен Балтов Източник: Facebook

 

Още от "Здравеопазване"

Последни новини

Най-четени