Проф. Балтов за Стойчо Кацаров: Смешник!

Реакцията му е заради заслугите, които Кацаров си приписва, като награждава с грамоти медицински лица из страната

Проф. Асен Балтов
Проф. Асен Балтов Източник: УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов"

Бившият директор на УМБАЛСМ "Пирогов" проф. Асен Балтов остро реагира в профила си във Фейсбук срещу  Стойчо Кацаров. "Смешник!", написа проф. Балтов по адрес на служебния здравен министър. Реакцията му е заради заслугите, които Кацаров си приписва, като награждава с грамоти медицински лица из страната.

 

Постът на проф. Балтов
Постът на проф. Балтов Източник: Facebook

По-рано днес стана ясно, че министърът на здравеопазването връчва грамоти на служителите на РЗИ Габрово и община Габрово за проявената от тях ангажираност с реализацията на имунизационната кампания срещу COVID-19. Медиците в "Пирогов" обаче отново са "забравени" от Кацаров.

 

Припомняме, че преди дни Балтов подкани здравния министър да ги награди, което обаче за момента не се случва. "В "Пирогов" са направени над 60 000 дози ваксини! Правят ги 20 лекари, част от тях млади специализанти! Нещо значки за тези герои!", написа във "Фейсбук" проф. Балтов на 16 юли. Както е известно, дълго време Кацаров беше върл противник на ваксинирането срещу COVID-19.

Още от "Здравеопазване"

Министър Кондева отмени заповедта за уволнение на директора на "Пирогов"

Договорът за управление на УМБАЛСМ "Пирогов" изтича в края на април и предстои провеждането на конкурсна процедура, до приключването на която промени в ръководството не са наложителни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени