Убийствена "Промяна" - намериха труп на 60-годишен във Врачанско

Задържани са двама мъже от столицата

Съдебна палата-Враца, Окръжен съд-Враца
Съдебна палата-Враца, Окръжен съд-Враца Източник: Zonanews

С постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Враца двама мъже са привлечени в качеството на обвиняеми по образувано досъдебно производство за извършено престъпление, съобщиха от прокуратурата във Враца.

 

Действията по разследване на тежкото престъпление са започнали на 26 май 2022 г. след постъпило съобщение за открит труп на 60-годишен мъж в с. Костелево, община Враца.

 

Установено е, че пострадалият - Е.С., е от гр. София. Имотът, в който е бил намерен, е наследствената му къща. Резултатите от аутопсията показали, че смъртта е настъпила след нанесен жесток побой.

 

Задържани са двама мъже от столицата – Е.П. (30 години) и Х.П. (58 години). Налице е обосновано предположение за съпричастността на обвиняемите към смъртта на пострадалия, както и опасността от укриването им с цел възпрепятстване и осуетяване на разследването. 

Още от "Закон и ред"

Готова е съдебно-психиатричната експертиза на обвиняем за убийство в парк в Добрич, 31-годишният мъж може да носи наказа

Тежкото криминално деяние е извършено на 7 март 2024 година. Жертва на убийството е 56-годишен местен жител, който е бил намушкан смъртоносно

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени