Каназирева в Карлово: Близо до хората и без компромис с обществения интерес – така ще работя за Пловдивска област

Кметът на Карлово Емил Кабаиванов припомни, че в общината се работи по проекти за над 16 милиона лева

Дани Каназирева в Карлово
Дани Каназирева в Карлово Източник: ПП ГЕРБ

Водачът от гражданската квота на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Дани Каназирeва посети община Карлово и се срещна с кметове на населени места и граждани. Тя бе посрещната от Данка Люртова, общински ръководител на ГЕРБ-Карлово и втора в листата и от кмета на общината д-р Емил Кабаиванов. На срещата присъства и представителят на СДС в листата Йордан Кръстанов. "Няма по-ценно предизборната кампания да бъде това, което ти си направил – за всяко едно кътче, за всеки решен проблем. Дали малък или голям – той е проблем на някой човек. Това е моята философия, която съм изповядвала – да бъда близо до хората, да не правя компромиси с обществения интерес. Доказах го и като областен управител", каза в обръщението си Дани Каназирева и обеща съдействие за решаване на проблемите в общината и занапред.

 

Тя посочи, че благодарение на доброто взаимодействие и екипна работа между държавата и местната власт в общината са изпълнени проекти за над 39 милиона лева. Един от тях е ремонтът със средства, отпуснати от държавата, на Подбалканския път, който е от ключовите пътни артерии в Пловдивска област. Строителните дейности са финансирани от АПИ. "По него денонощно преминават над 6000 МПС-та, интензивността на движение е много голяма, използва се като обходен път на АМ "Тракия" при инциденти и ПТП и затваряне на автомагистралата. Осигурява транспортен достъп на близките населени места със София, Карлово и Бургас", поясни Каназирева и уточни, че в момента продължава и вторият етап на ремонта –Карлово –с. Певците, който е 12 километра.

 

Д-р Емил Кабаиванов
Д-р Емил Кабаиванов Източник: ПП ГЕРБ

От своя страна кметът на Карлово Емил Кабаиванов припомни, че се работи по проекти за над 16 милиона лева, сред които "Консервация и реставрация и експониране на туристическата инфраструктура на община Карлово", ремонт на НЧ "Васил Левски – 1861", реконструкция на площад "20 юли" , ремонт на детската градина в Клисура. За ремонт на спортен комплекс Васил Левски", за паметника на Васил Левски и едноименния площад са предоставени 1 милион лева от държавата. "Изключително важно е да продължим с благоустройство на градската среда, рехабилитация и реконструкция на ВиК мрежата в региона, да работим за повишаване качеството на обучение в общински училища и детски градини", коментира Каназирева.

 

Кабаиванов изрази убедеността си, че с подкрепата на листата на ГЕРБ – СДС в Пловдивска област, водена от Дани Каназирева, общината ще продължи да работи успешно и да се развива и занапред. "За мен е голяма чест и отговорност да представлявам този изключително силен отбор, не само в Карлово, но и на регионално ниво. Обичам Пловдив и региона си, познавам всеки един проблем. Работим от първия ден, в който станах областен управител и така се случи, че непрекъснато съм в Карлово. Вярвам, че като десен човек, образован и работещ, България има нужда от силно дясно, демократично проевропейско правителство. Затова от сърце желая на нашия регион в неделя силен успех на дясното. Защото, колкото и да говорят опонентите ни, единствената дясна коалиция е ГЕРБ – СДС", коментира Каназирева.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени