Коминтерновският наследник Христо Иванов щял да прави лустрация на службите

Председателят на партия "Да, България" Христо Иванов-Бойкикев се закани преди минути в сутрешния блок на bTV, че когато дойдат на власт с коалиционните си партньори от ДСБ, ще направят лустрация в службите

Христо Иванов
Христо Иванов Източник: bTV

Коминтерновският наследник Хрито Иванов-Бойкикев, за когото наскороZonanews писа и доказа с документи с какво се е занимавал неговият дядо Недялко Бойкикев в съветското посолство в Берлин през 20-те години на миналия век, предизвика искрен и личен смях във всички, които са гледали и слушали неговата плетеница от втръснали клишета в сутрешния блок на bTV. Морално ли е наследници на коминтерновски функционера да се правят на лустратори - това е въпросът над въпросите?

Покрай изобилието от нелепости, които изрече този объркан човек, той каза още една фраза, която би трябвало да стане основание за непрестанна критика и разобличаване. Става дума за това, че коминтерновският наследник Бойкикев и районният прокурор в Разград по време на възродителния процес Атанас Атанасов, щели да правят лустрация на службите!? Както единствена Zonanews писа преди няколко дни, едва ли Атанас Атанасов е най-подходящият за извършването на лустрация. Той вече е имал тази възможност в края на 90-те години на миналия век и се е справил много зле със задачата. Както писахме, всичките четири заместници на Атанас Атанасов като директор на Национална служба "Сигурност" в периода 1997-2001 г. са били бивши кадрови офицери на Държавна сигурност. 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени