NOVA официално продадена

Щастлив съм да споделя с вас, че днес финализирахме успешно сделката по прехвърляне на 100 % от собствеността ни в Нова Броудкастинг Груп. Това написа преди малко на стената си във фейсбук Кирил Домусчиев

Кирил Домусчиев
Кирил Домусчиев Източник: NOVA

Досегашният собственик изказва специални благодарности на целия екип на Нова Броудкастинг Груп и останалите дружества от групата за положените усилия, всеотдайната и професионална работа през последните почти две нелеки години, в резултат на които Нова Груп се е утвърдила като безспорен лидер на българския медиен пазар.
"Юнайтед Груп“, днес също обявиха, че са завършили придобиването на „Нова Броудкастинг Груп“, най–голямата мултиплатформена медийна компания в България. 

На българския пазар "Юнайтед Груп" притежава телеком-оператора VIVACOM.

Главният изпълнителен директор на "Юнайтед Груп" Виктория Боклаг заяви:

"С радост посрещаме "Нова" и нейните служители в семейството на "Юнайтед Груп". България е привлекателен пазар за нас и като част от "Юнайтед Груп" "Нова Броудкастинг Груп" ще продължи да надгражда силните си страни".

Като част от "Юнайтед груп" дейностите на "Нова Броудкастинг груп" ще бъдат супервизирани от бившия изпълнителен директор на RTL - Dirk Gerkens, професионалист с повече от 25 години опит в сферата на телевизията.

Постът на Кирил Домусчиев
Постът на Кирил Домусчиев



Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени