Облачно време и валежи, в планините трупа нова снежна покривка

Минималните температури ще са между 2° и 7°, максималните - между 7° и 12°

Дъждът преминава в сняг
Дъждът преминава в сняг Източник: Zonanews

В четвъртък ще бъде облачно. В Западна и Централна България ще има валежи от дъжд, в планините над 1200 m - от сняг. В отделни райони се очакват значителни количества, а в крайните югозападни и ще прегърми.

 

По-късно слабо ще превали и на отделни места в Източна България. Вятърът ще е слаб, в източните райони - до умерен от източната четвърт. Минималните температури ще са между 2° и 7°, максималните - между 7° и 12°.

 

В София минималната температура ще е около 5°, максималната - около 8°. Над планините ще е облачно с валежи от сняг, под 1200 m - от дъжд. Ще духа до умерен вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 4°, на 2000 m - около минус 2°.

 

Над Черноморието ще е предимно облачно. Вечерта на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 8°-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Още от "България"

Ротацията в СЕМ започна: Габриела Наплатанова застава начело за 6 месеца

До избора на Габриела Наплатанова и Симона Велева за ротационно заемане на ръководната длъжност се стигна след четири неуспешни гласувания на четири поредни заседания на членовете на регулатора

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени