Велислав Минеков: Какво е това БОЕЦ? Псевдоборци, плащат по 50 лева на ден на тролове да плюят във фейсбук

Министърът дава правилната информация, поучително каза още Минеков

Велислав Минеков
Велислав Минеков Източник: NOVA
Служебният министър на културата Велислав Минеков скочи в NOVA срещу гражданското сдружение БОЕЦ, ръководено от Георги Георгиев, с които бяха приятели само до преди няколко месеца. Незабавна оставка на Минеков, трябва да бъде съден за укривателство, написаха в събота от сдружението. "Какво е това БОЕЦ? Псевдоборци. Те от какво се изхранват? А какво е тяхното минало? Не знаете, нали? Аз, понеже знам и миналато им, и настоящето, затова не се учудвам", обяви Минеков.
 
"В момента фейсбукаджийски тролове са качени на цена 50 лв. на ден - при 10-14 реакции...Попитайте БОЕЦ има ли там лице, което е била кандидат-депутат от ГЕРБ. Искате ли да Ви изпратя снимчици? Атаките срещу мен са от фейсбукаджийски активисти, в момента са трима, единият е с отклонения", заяви Минеков пред NOVA и се заля в подигравателен смях.
 
"Когато се черпи информация от фейсбукаджийски активисти, тролове и псевдоборци - съжалявам, това не е правилната информация. Пита се министъра и министерството, а не се чете това, което някои...Това не е правилната информация!
 
"Извинявайте, това са глупости, какво укривам? това са пълни глупости, да се лекуват", коментира атаката срещу себе си от страна на БОЕЦ служебният министър на културата. 
Той съобщи, че е изпратил сигнал до ВКС за стари злоупотреби в министерството, главно свързани с Ларгото в София, което бе направено с европейски пари. Сигналите за нередности са дошли с доклад на ОЛАФ. 

Още от "Култура"

Връчват наградата "Емил Чакъров" на големия български оперен певец Кирил Манолов в сряда

В оперната гала "Кирил Манолов и приятели" на сцената на Летния театър на 31 август, освен именития баритон, излизат Йоана Железчева, Даниела Дякова и Михаил Михайлов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени