"Алфа рисърч": Васил Терзиев и Антон Хекимян отиват на балотаж

Трета остава Ваня Григорова - кандидат на БСП с 20,2 %

Електорални нагласи сред гласуващите в София
Електорални нагласи сред гласуващите в София

Кандидатът на ПП-ДБ Васил Терзиев и кандидатът на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян за кмет на София отиват на балотаж  - съответно с 29,8 % и 21,1 %. 

 

Това показват данните за София на социологическата агенция "Алфа Рисърч". Проучването преди местния вот е по поръчка на bTV и в него участие са взели 800 души, имащи право на глас.

 

Трета остава Ваня Григорова - кандидат на БСП с 20,2 %. Четвърти е издигнатият от "Възраждане" Деян Николов с 10.2%. На пето място е кандидатът на Коалиция "Синя София" Вили Лилков с 8.3%, а след него е Ивайло Вълчев от "Има такъв народ" с 3.4%.


41.5 на сто от участвалите в допитването са заявили, че със сигурност ще отидат да гласуват. 20% пък са тези, които все още се колебаят дали да отидат до урните на 29 октомври.

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени