Д-р Любомир Канов за Путин: Мисленето на един кагебист и на един криминал е идентично

Но кагебистът има предимството да е по-учен, да е изучавал криминалните практики на своите предшественици с научна прецизност, добавя психиатърът

Д-р Любомир Канов
Д-р Любомир Канов

Д-р Любомир Канов
Фейсбук

За да се разбере мисленето на Путин и нему подобните е нужно да се знаят особеностите на т.нар. criminal mind — престъпният ум. Мисленето на един кагебист и на един криминал е идентично, но кагебистът има предимството да е по-учен, да е изучавал криминалните практики на своите предшественици с научна прецизност. Криминалът се учи на улицата, кагебистът посещава школи. Освен това, той е много по-добре въоръжен и с него е силата на цялата държавна власт. Путин като типичен комунистически феномен е дребен ленинградски полукриминал в своето юношество, насочил се към "биещите” спортове, за да компенсира своята физическа маломерност, откъдето се влива в редиците на биещата всички граждани на социалистическата реалност организация, съветската Опричнина, наречена КГБ. В основата на всичките ѝ успехи лежи криминалният принцип на пълно отсъствие на съвест, срам, човечност, чест или съзнание за това, че другите са хора. Емоцията съчуствие или идеята за справедливост спрямо другия отсъствува напълно в онзи специално селектиран тип държавни или улични криминали, които споделят една и съща етика. Абревиацията КГБ би могла да се чете и като Криминално Государственая Банда.

Начело на Руската държава, която за 22 години се оформи като пост-марксистко уродливо чудовище, заплашващо целия свят с унищожение се намира един подобен хибрид - криминал кагебист, който с подутото си монголоидно лице не представлява нищо друго, освен истинският образ на чудовищата, които ражда адовата комбинация между престъпниците от подземията на Ленинград, удостоени с най-висшата държавна власт. Русия не граничи с Бога, тя граничи с Ада. А Светът не знае как да се справи със Сатаната. Това незнание в момента се изкупва с живота на украинците, които воюват срещу Мордор, а дребният престъпник размахва ядрени бомби. Напомня на блатарите от Гулаг, които ограбвайки някой кротък интелигент в конския вагон за лагера в Магадан, му показват с два пръста как светкавично ще му избодат очите, ако не си даде палтото или шала. И го правят. Те знаят, че интелигентът не умее да ги пребие от бой. Не е преминал през школата на дребните, средните и глобалните престъпници. Като българин днес мечтая нашата страна да подари личният Миг 29, с който е правил лупинги авиаторът Румен Радев на украинците, за да ударят поне един шамар от въздуха на неговия криминален спонсор Вова Путин.

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени