Депутат от ПП към българите: Призовавахте да дадем военна помощ, платена с данъците ни, а сега скочихте и не си давате заплатата

Това е подходът на "Промяната", добавя той

Иван Манев, ПП
Иван Манев, ПП Източник: Zonanews

Искам да споделя, какво мисля за днешния призив на Кирил Петков, пише в профила си във Фейсбук Иван Манев, народен представител от "Продължаваме промяната".

"Преди да го направи, той сподели намеренията си с нас, най близките 100 човека, започнали това начинание заедно с него още преди 5 месеца. Казахме му, че ще има голям хейт и че ПР няма да седи добре. Опитахме се да го спрем", добавя той.

Депутатът Иван Манев продължава:
"Но Кирил си е Кирил и него го боли за хората в Украйна и ще направи всичко да спаси и един човек повече. Доказвал го е вече! Каза ни: "Всички трябва да осъзнаят, че те са част от решението. Да… не е приятно да се чуе, ама така напредва една нация. Иначе ще си гледат стария филм отново и отново. Това е част от Промяната и то е на мисленето".
 
Манев признава, че първоначално го е хванало яд след поста. "И всичкия хейт, който се излял към Кирил и към всички нас. Всички демагози скочиха. Как така ще се събират пари за помощ за война. Как така, това не е хуманно.
Най-интересни са ми тези, които призоваваха, да дадем военна помощ, платена с данъците ни, а сега скочиха, че заплата си не дават. В бизнесът има една приказка, докажи намеренията с портфейла си", продължава с арогантността депутатът от ПП.
 
"Това е подходът на Промяната. Така нацията не се дели. И всеки може сам да вземе своето суверенно решение, с портфейла си. Който иска да даде, който не иска да не го прави. Тук е лесно да пишем. Аз заставам зад Кирил и неговата битка за Украйна. Промяната започва от главата!", завършва той с клишетата, на които вече почти никой не обръща внимание и които предизвикват единствено неприязън. 


Още от "Мнения и анализи"

Радомир Чолаков: ПП-ДБ измислиха тази схема с шорт-листа, за да се отнеме правото на президента да назначава кабинет

Ние от ГЕРБ-СДС имахме едно единствено предложение и то беше: въвеждане на принципа за непрекъсваемост на законодателната власт, тоест, Народното събрание да не се разпуска, пише той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени