Кога Димитър Делчев казва истината за Мая Манолова - през 2016 или днес

"Манолова действа като телефонните измамници, хем лъжат хората, хем ги набутват с пари", коментира през 2016 г. Димитър Делчев, който тогава е секретар на ПГ на Реформаторския блок

Димитър Делчев
Димитър Делчев Източник: Zonanews

Политологът Антон Тодоров се възмути в своя фейсбук профил от днешното участие на Димитър Делчев в предаването "Пресечна точка" по NOVA, видя Zonanews. Там Делчев беше представен като "ново лице", този път под вънкашност стара и име ново - като кандидат-депутат от коалицията около Мая Манолова и т.н. "Отровно трио". Това е пълен абсурд, защото само преди 5-6 години той беше депутат от Реформаторския блок и дори секретар на неговата парламентарна група. Кой е Димитър Делчев описахме документално наскоро в Zonanews - син на особено близкия на Корнелия Нинова по време на приватизацията на "Техноимпекс" Андрей Делчев. 

Димитър Делчев за Манолова

Интересен момент от отношението на Димитър Делчев към същата Мая Манолова, която той днес превъзнася, беше разкрит във фейсбук публикацията на политолога. Оказва се, че през ноември 2016 г. Димитър Дечлев сравнява Мая Манолова с телефонните измамници. 

Ето и целият му пост:

"И още за Димитър Делчев - днес в предаването "Пресечна точка" изкара плеймейтката на Черепа света вода ненапита - като омбудсман била защитавала гражданите от банките и ЧСИ-та.
Аз обаче погледнах в архива си и видях, че Димитър Делчев други ги е говорил през ноември 2016 г. по адрес на Мая Манолова:
"Манолова действа като телефонните измамници, хем лъжат хората, хем ги набутват с пари, коментира тогава Делчев, който е секретар на ПГ на РБ". Край на цитата!
Кога другарят Делчев казва истината?".

И още за Димитър Делчев - днес в предаването "Пресечна точка" изкара плеймейтката на Черепа света вода ненапита - като...

Публикувахте от Антон Тодоров в Сряда, 24 март 2021 г.

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени