Станка Желева: Който защитава режима на Путин е съпричастен морално към убийството на Навални

Алексей Навални беше надежда за всички, той изглеждаше неразрушим, добави тя

Станка Желева
Станка Желева Източник: Скрийншот видео кадър

Това, което се случва в Русия е логично - всички знаеха, че това ще се случи. Неизбежно бе Навални да бъде убит, но никой не очакваше, вярвахме, че ще се случи чудо и ще бъде освободен. Това беше надежда за всички, той изглеждаше неразрушим. Това каза по NOVA Станка Желева, дъщеря на първия демократично избран президент Жельо Желев.

 

Той не се страхуваше и това даваше голяма надежда на всички. Всеки, който защитава режима на Путин тук,  в България, е морално съпричастен към това убийство, подчерта тя.

 

Според мен такива хора се сътворяват в бурни времена, той е плод на този тоталитарен режим (в Русия). В България все още нямаме такъв режим, и салав Богу, но според мен ние трябва да направим всичко такъв режим да не се появява, добави Станка Желева.

 

 

Още от "Мнения и анализи"

Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии и ще отидат към по-малките

ДПС и "Възраждане" ще задържат нивото, което са имали, защото в момента са в по-добра кондиция. При ПП-ДБ ще има спад, но няма да се сринат, смята експертът

Прочетете повече прочетете повече

Социологът Димитър Ганев призова Кирил Петков: Кажи кои анализатори са ти искали по 20 000 лв. месечно!

По-рано в предаване по Телевизия Евроком бившият премиер съобщи, че са му били искани 20 хил. месечно за позитивен PR от "известни, независими политолози"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени