Западните медии позорно мълчат за катастрофата на Байдън

Кошмарите на Айн Ранд се случват в днешна Америка

Джо Байдън
Джо Байдън Източник: Pixabay

Огнян Дъскарев, преводач и журналист

На 22 ноември т.г.в гр. Уакеша, Уисконсин, САЩ червен джип умишлено се вряза няколко пъти в Коледен  парад. После на зиг-заг продължи да преследва и да мачка ужасените хора, като  уби 6 души, рани 48, някои тежко. Шофьорът се казва Даръл Брукс, черен поддръжник на Black Lives Matter, черна расистка влиятелна група. Брукс има зад себе си десетки регистрации за престъпно поведение, няколко присъди. Последва позорно, неморално мълчание на левите американски медии. Тези медии, които са гръмогласни, когато бял извърши престъпление, сега оглушително мълчат само заради една причина - извършителят е черен. CNN съобщи на 29 ноември, че "в Уакеша ще има минута мълчание заради загиналите преди седмица, когато кола се вряза в Коледния парад на града". Отначало CNN съобщи за произшествието като "извънредни новини", в сайта им беше публикуван кратък репортаж, но веднага след това последва пълно мълчание. Каква лоша, зла кола, която сама гази и мачка хората! 


На 24 ноември "Washington Post" заяви, че " това знаем за събитията, довели до трагедията, причинена от джип"!!!. Този вестник, който светкавично публикуваше лъжите, че Тръмп е агент на Кремъл, сега два дни след убийството знае, че трагедията "е причинена от джип". Какъв зъл джип, който ей така, самостоятелно убива хора! 


Двойният аршин на американските и западноевропейските "журналисти", които обявиха Кайл Ритенхаус за бял расист без никакви доказателства, а сега мълчат за престъплението на черния расист Брукс, е поразителен. На 30 ноември т.г. в САЩ беше публикувана книгата "Лаптопът от ада" от Миранда Дивайн, известна, дясна американска журналистка. Става дума за лаптопа на Хънтър Байдън, синът на Джо Байдън, изоставен от него в ателие за поправка на компютри през април 2019. Десетки хиляди имейли бяха открити в него - например  съобщение от 2016, че китайците са предложили 10 млн.щ.долара годишно на Хънтър Байдън, за да уреди "запознанства" с влиятелни хора. С какви хора е запознавал синът китайците? Отговор: с вицепрезидента на САЩ тогава Джо Байдън.

 

Голяма част от съдържанието на лаптопа послужи за доклада от октомври 2020 на дясната част от сенатската Комисия по разузнаването именно за Хънтър Байдън. Докладът беше изпратен в Министерството на правосъдието без никакъв последващ отговор. В средата на октомври 2020 в "New York Post" беше публикувано първото съобщение за лаптопа на Хънтър Байдън, последвано от няколко други. В резултат започна невиждана цензура над вестника от всички леви медии в САЩ и Западна Европа, както и в социалните мрежи. Те се ужасиха, че лаптопът ще по помогне на Тръмп на изборите. Според Media Research Centre около 50% от гласувалите на изборите не са знаели за лаптопа, а около 10% нямаше да гласуват за Байдън, ако са знаели. Като се има предвид, че Байдън стана президент с по-малко от 45 хиляди гласа в три щата, най-вероятно, ако нямаше цензура, Тръмп щеше да стане президент отново.

 
Междувременно в САЩ на Байдън сега вилнее невиждана политическа, икономическа, външна, имигрантска, здравна криза. Инфлацията за всичко през януари 2021 е била 1.4%, през октомври - 7.5%. За покрива над главата - януари 1.6%, октомври - 9.0%, храна- януари 3.8%, октомври - 6.3%, енергия - януари 3.6%, октомври - 35.6%. 


Най-малко 1.6 млн незаконни имигранти от януари влязоха незаконно в САЩ, около 15-20% от тях са болни от китайския вирус. Широко отворената южна граница е диамантена мина за картелите и китайския комунистически режим, който произвежда фентанол и убива десетки и десетки хиляди американци всяка година. Третата част от този сатанински съюз е именно администрацията на Байдън, която нарочно отмени всички имиграционни закони на Тръмп и нарочно широко отвори границата. 


В големите градове, най-вече в двете крайбрежия, в резултат на антиполицейската политика на Байдън и хората му, престъпността скочи в пъти. В последните дни в ЕлЕй, Сан Франциско, Минеаполис, Сейнт Луис посред бял ден маскирани банди спокойно влизат в големите магазини, разбиват витрините, пълнят чували със скъпи стоки и скъпоценности и още по-спокойно изчезват. 


През лятото Америка преживя най-голямото си унижение и най-голям военен провал след Втрота световна война. Загубената война в Афганистан, която отне живота на хиляди американски войници и струваше около 1 трилион долара. 13 американски войници загинаха на летището в Кабул, заради безотговорността на генералите на Байдън. Същите изоставиха в ръцете на врага най-модерни оръжия за 82.9 млрд. долара. Без никой да поеме грам отговорност, а Байдън в единствената си реч за това ужасно американско унижение обяви, че изтеглянето е "изключителен успех" и отказа да отговаря на въпросите на медиите. Невероятно!


За страшната катастрофа на Байдън съобщават ли американските и западноевропейските медии? Българските медии съобщават ли за катастрофата на Байдън на българите? Ако на мястото на Байдън беше Тръмп, така ли щеше да бъде? В "Атлас изправи рамене" Айн Ранд описа ужасяващото бъдеще на пълен разпад на свободата, реда и законността в страна, завладяна от крайната левица. Този кошмар на Айн Ранд поразително прилича на днешната  Америка. Но кошмарите на Ранд ще се осъществят ли в САЩ, дали нормалните американци ще попречат на Байдън и крайната левица на междинните избори  през ноември 2022?

Още от "Мнения и анализи"

Институтът за изследване на войната описа приликите между анексирането на Крим през 2014 г. и войната в Украйна

Русия също така започна през 2014 г. да променя съществено етническата демография на Крим чрез презаселване на хиляди руснаци на полуострова и се опита да изкорени както украинската, така и кримскотатарската национална идентичност

Прочетете повече прочетете повече

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени