Цветомир Паунов в Плевен: Целта ни е да спечелим 3 депутатски мандата в областта

"Както винаги, партията ще води позитивна кампания, ще бъдем сред хората, ще изслушваме проблемите им и заедно ще търсим решение за тях", каза водачът на листата проф. д-р Григор Горчев

Работна среща с актива на партията в Плевен
Работна среща с актива на партията в Плевен Източник: ПП ГЕРБ

"Листата на ГЕРБ-СДС за парламентарните избори е силна и балансирана. Самият факт, че проф. д-р Григор Горчев, уважаван професионалист и човек, прие да бъде водач на листата на коалицията в Плевен е ярко доказателство за положителната тенденция в развитието на местната структура. Ето защо очакваме добър резултат на парламентарните избори в Плевен. А под добър резултат разбираме спечелването на 3 депутатски мандата в областта". Това заяви на работна среща с актива на партията в Плевен Цветомир Паунов - административен секретар на ГЕРБ. По думите му амбицията на партията за 3 депутатски мандата в Плевен е напълно постижима, но за целта структурите трябва да работят дори още по-мобилизирано, за да заслужат доверието на гражданите.

 

"Аз съм убеден в победата на коалицията ГЕРБ-СДС в изборите в Плевен, защото имаме реални успехи, на които да стъпим - в социалната сфера, инфраструктурата, здравеопазването, образованието, икономиката. Все видими неща. Твърдо решени сме да надградим постигнатото и в Плевен, и в страната. Както винаги, партията ще води позитивна кампания, ще бъдем сред хората, ще изслушваме проблемите им и заедно ще търсим решение за тях", каза проф. д-р Григор Горчев по време на срещата.

Още от "Плевен"

Последни новини

Най-четени