Антоанета Цонева гони гражданите от "Демократична България"

Статусът на Методи Лалов е само върхът на айсберга

Антоанета Цонева
Антоанета Цонева

В момента "Демократична България" се тресе от тежки скандали. Статусът на Методи Лалов е само върхът на айсберга, съобщава "Гласове" като се позовава на отлично информирани източници.

 

Причината е, че заради очаквания по-нисък резултат (заради партията на Кирил Петков и Асен Василев), ключовите им фигури като Христо Иванов, Ивайло Мирчев и най-вече Антоанета Цонева, не са сигурни във влизането в следващия парламент. Затова от ръководството на "Да, България" са решили да се освободят от гражданските лица от листата си и да заложат само на партийци.

 

На мушката са Георги Ганев, Мартин Димитров и Елисавета Белобрадова (Козилата Ерато). От ДСБ-Варна пък са заявили, че ако Стоян Михалев пак им води листата, цялото варненско ДСБ ще я напусне и ще работи за "Продължаваме Промяната" на Кирил Петков и Асен Василев.

Още от "Политика"

Мария Габриел на аудиенция при Н.В. крал Абдула II, крал на Хашемитско кралство Йордания

Акцент на дискусията бяха подобряването на търговско-икономическото сътрудничество, новите технологии и иновациите, сътрудничеството в сферата на отбраната и др.

Прочетете повече прочетете повече

Ген. Попов за забавената помощ за Украйна: На закрито заседание на Комисията по отбрана да се види кой не си е свършил р

Има вероятност при пристигане на новите F-16 България да няма готова инфраструктура за тях. Ще изпаднем в неловко или тежко положение, предупреди той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени