Асен Василев: Споразумението с ГЕРБ не си струва и хартията, на която е подписано

В ГЕРБ имало хора, които искали осъществяване на реформите, убеден е Василев, а съветът му към тях е да говорят с ръководството на ГЕРБ и да го убедят

Асен Василев
Асен Василев Източник: Zonanews

Крайно време е Бойко Борисов да престане да се крие в храстите. Това заяви Асен Василев в кулоарите на парламента, изтъквайки колко важни са законите по ПВУ по темата антикорупция. Само тези закони стоят преди второто плащане по плана, настоя бившият финансов министър.

 

"Борисов да спре да се крие и да излезе и да каже като мъж: "Нас ни е страх от това", призова отново Асен Василев. Борисов да спре да се снишава по-ниско от тревата, добави народният представител от ПП-ДБ. Призивите му е лидерът на ГЕРБ да каже като мъж, че го е страх от антикорупционните закони, защото те щели да го уличат в корупция. 

 

В ГЕРБ имало хора, които искали осъществяване на реформите, убеден е Василев, а съветът му към тях е да говорят с ръководството на ГЕРБ и да го убедят.

 

Споразумение с ГЕРБ не си струва и хартията, на която е подписано, каза Василев относно предложението на Бойко Борисов за джентълменско споразумение. Аргументът на депутата от ПП-ДБ е, че ГЕРБ си сменят мнението три пъти на ден.

 

На въпрос за аферата в митниците, където името му бе замесено още преди месеци, но развитие по темата няма, Асен Василев призова Прокуратурата да разпита и пудела от снимките. Нали в момента прокуратурата работи, уж, каза бившият финансов министър.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени