Борисов отговори на Радев: В политиката влязоха дилетанти, хора, които не разбират процесите! България пари в кеш на Украйна няма да дава, а ще получава пари за старото съветско оборудване - 60 милиона към момента, а ще получи още 300 милиона

По никакъв повод не съм говорил с Доган, не ми е работа, нямам му телефона, заяви лидерът на ГЕРБ.

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

Вчера беше добре, че имаше изслушване за позицията ни за срещата на НАТО. Най-много за армията е направено по време на нашето управление. Опитът да се уплашат манипулативно българите, че ще ходят български войници в Украйна, не е добър, заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

"Кешът стана обменна валута и се направи вчера нов опит да се каже, че България ще дава кеш на Украйна", добави Борисов. "България кеш няма да дава", отсече бившият премиер.

 

И подчерта:
"В политиката влязоха дилетанти, хора, които не разбират процесите, в момента това, което България предоставя...пари в кеш няма да дава. Но България получава пари за старото съветско оборудване - 60 милиона към момента, а ще получи още 300 милиона. Не само не дава кеш, а получава пари за помощта си".

 

"Завод да построим, в Украйна да инвестираме, на санаториум военни да вземем, всичко ще ни се плати, категоричен е той. Да спрат да си играят със страховете на българите", каза лидерът на ГЕРБ.

 

"Нека Доган и Пеевски си разменят реплики. По никакъв повод не съм говорил с Доган, не ми е работа, нямам му телефона", заяви Борисов.

 

"Ще направим всичко възможно в предстоящите избори, водейки битка с ДПС, да си върнем избирателите в тези райони", каза той.

Още от "Политика"

Пеевски заяви, че конфликтът му не е с Доган, а с дерибеите в партията

Едно нещо няма да приема, няма да допусна и няма да подмина - никой, независимо от мотив, мерак, личен или групов егоизъм, няма право да ме противопостави с почетния председател на  ДПС д-р Ахмед Доган, пише той

Прочетете повече прочетете повече

Рамадан Аталай: Пеевски иска да изоставим г-н Доган, обърна се срещу човека, поставил го на политическата арена

Винаги съм казвал на Делян Пеевски, че този начин на работа няма да го доведе до нищо добро. Отговорът му е: "Аз винаги съм печелел и пак ще печеля"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени