Делян Пеевски: Радев се снима в рекламно екипче като мажоретка, вместо да е на пожарите и да даде мандата

С носителите на папките и на пуделите няма да преговаряме изобщо, отсече Пеевски

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Zonanews

"Важните теми са за държавата ни, а някои хора летят. Вчера видяхте ли какво се случва - рекламни полети на спасители. Някой харчи парите, вместо да летят вертолети, се харчат да се снима в рекламни екипчета като мажоретка. Той защо не е на пожарите и не върши работа? А лети и казва - от въздуха не мога да кажа какво да правя. Ами да вземе да кацне този човек, да вземе да даде този мандат, после третия и ако има нещо да го правим - да го правим". Този коментар направи председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента по адрес на президента Румен Радев.

 

"В никакъв случай. С носителите на папките и на пуделите няма да преговаряме изобщо", отсече Пеевски. "Явно много бързо се забрави кои са тези хора, предложили са абсурдни неща, допълни той и напомни, че шефката на митниците още е в ареста.

 

Делян Пеевски доави, че не е сериозно точно те да предлагат антикорупционно законодателство. "Казах им ясно - с тези хора от ПП-ДБ няма да разговаряме", подчерта съпредседателят на ДПС.

 

"Не мога да кажа кога ще бъде Централния съвет, тази тема не ме интересува. Ние работим с хората, отсече Пеевски. Този съвет нищо не решава", допълни той.

 

Пеевски заяви, че не е притеснен, че още депутати напускат групата на ДПС. "Не ме притеснява, това са хора, които изобщо не работят", разкри той.                                                             

Още от "Политика"

България и Германия подписаха споразумение за съвместната покупка на зенитно-ракетни комплекси IRIS-T

Общата цел на страните, които участват в инициативата на ЕС, е да се насърчи сътрудничеството в областта на отбраната чрез съвместно възлагане на обществени поръчки за оперативно съвместими и взаимнозаменяеми оръжейни системи

Прочетете повече прочетете повече

ЦИК поставя под въпрос законността на изборите, намесва се недопустимо в изборния процес

Според източници от комисията председателят на ЦИК Камелия Нейкова е дала знак на ДПС-Доган, че могат да бъдат сигурни, че ще получат желаната от тях регистрация за явяване на избори

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени