Десебарят Стоян Михалев силно предозиран: Нямаме никакво коалиционно споразумение с БСП, но ще продължим да управляваме заедно

Нищо няма да срути коалицията, самонадеяно добави той

Стоян Михалев, ДБ
Стоян Михалев, ДБ Източник: Zonanews

"Ние конкретно нямаме никакво коалиционно споразумение с БСП. Нашето споразумение е с "Продължаваме промяната" и в рамките на тези споразумения, които тя е постигнала, нямаме никакви точки, в които например конфликтът в Украйна да се сметне за нарушение. БСП също смятат, че това е война и нямат различия от позицията на парламента. Те подкрепиха всички точки в общата декларация, без налагането на санкции и това не доведе до разпад в коалицията. Така отговори някогашният певец и днешен "политик" Стоян Михалев в ефира на БНТ на въпрос за решението на ДБ за консултации за изпращане на оръжие в Украйна и категоричния отказ на БСП.

 

Нищо няма да срути коалицията, самонадеяно добави той. Според него ГЕРБ щели да се разкапят, още малко време трябвало. И добави, че догодина на местните избори щяло да се види, просто четворната коалицията още малко трябвало да удържат.

 

С тези неадекватни заключения Стоят Михалев доказа отново, че трябваше да си остане в музикалния сектор и да не се пъха в политиката, от която нищо не разбира. Дори и децата вече видяха в две изследвания на авторитетни социологически агенции, че ГЕРБ е на косъм разстояние от ПП и съвсем скоро ще е първа политическа сила. За ужас на Михалев и криптокомунистическите му другарчета от ДБ, които не били в коалиция с БСП, но щели да продължат да управляват с нея. 

 

Михалев е съгласен с тезата на Кирил Петков, че Русия саботира евроинтеграцията на Западните Балкани. Коментира и шпионския скандал в ДАНС. "Според мен когато се прави такова разследване в службите, не мисля, че е в най-ниския ешалон. Моето мнение е, че трябва да се търси на по-високо ниво в нашите служби. Това, което чух във връзка с войната в Украйна, колко ще продължи тя, мините, които щели да дойдат и да заплашат туризма - източникът беше един и същ и нищо от това, което чух през последните три месеца, не беше истина", заяви той.

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени