Драгомир Заков: Мит е, че за офертата и преговорите по вторите F-16 се е разбрало тази седмица

В подробния му пост са подредени единствено факти, които напълно дезавуират неистините, казани от Корнелия Нинова

Драгомир Заков
Драгомир Заков Източник: Колаж/Zonanews

Министерство на отбраната е осигурило пълната възможна прозрачност на целия процес по вторите 8 изтребители F-16, започвайки още от служебния кабинет през август 2021 г. Мит е, че за офертата и преговорите по вторите F-16 се е разбрало на 28 юли 2022 г., пише министърът на отбраната в оставка Драгомир Заков в профила си във Фейсбук.

 

"Като министър се заклех от трибуната на НС, не пред някой партиен орган! Не съм бил и към момента не смятам да бъдат член на която и да е политическа партия. Това ми помага да се водя изцяло от интересите на страната и на националната сигурност! Отново ще призова българските политици: Долу ръцете от Българската армия! Сега тя има нужда от засилено внимание, себеотдаденост за мисията й, както и пълен национален консенсус, че без силна, мотивирана и добре оборудвана армия, няма да има България и българска нация!", пише още Заков.

В подробния му пост са подредени единствено факти, които напълно дезавуират неистините, казани от Корнелия Нинова. 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени