"Евроатлантикът" на Цветан Цветанов в Дупница акостира в партията на русофила Николай Малинов

Георги Градевски, създател на "Републиканци за България" в Дупница, на тези избори се оказа водач на листа за 10-ти МИР Кюстендил на партия “Възраждане на Отечеството” на разследвания за шпонаж в полза на Русия Николай Малинов

Георги Градевски като водач на листата на партията на разследвания за шпионаж в полза на Русия Николай Малинов
Георги Градевски като водач на листата на партията на разследвания за шпионаж в полза на Русия Николай Малинов Източник: Zonanews

"За област Кюстендил ще работя за връщане на руските икономически инвестиции за развитието на туризма и балнеологията, така характерни за градовете Кюстендил, Дупница и Сапарева баня. "Възраждане на Отечеството"- подкрепете ни с номер 12 за България и Европа по-силни с Русия!". Това е написал пред седмица в своя фейсбук профил Георги Градевски, водач на листа за 10-ти МИР Кюстендил от партия "Възраждане на Отечеството". Това е платформата, с която на тези парламентарни избори участва Николай Малинов, лидер на НД "Русофили" и разследван за шпионаж в полза на Русия от есента на 2019 г. 

 

Георги Градевски е създател на "евроатлантическата партия" на Цветан Цветанов и беше представен от самия лидер на РБ като човекът, който ще гради партията в Дупница и района. Сега се оказва, че  партийният проект на Цветан Цветанов е криптоплатформа за прокарване на руско влияние.

 

Цветан Цветанов и Георги Градевски основават Републиканция за България в Дупница
Цветан Цветанов и Георги Градевски основават "Републиканци за България" в Дупница


Впоследствие се оказа, че "евроатлантикът" Градевски е силно просъветски настроен, защото на 9 май 2020 г. се появи облечен в съветска военна униформа.

 

Евроатлантикът на Цветанов - Георги Градевски - позира със съветска военна униформа на 9 май
Евроатлантикът на Цветанов - Георги Градевски - позира със съветска военна униформа на 9 май 2020 г.

След това се разбра, че майка му, Любов Георгиева, е рускиня. Забележете още нещо скандално – "евроатлантикът" Градевски е цъфнал със съветска военна форма пред паметника на болшевишкия килър и масов убиец Васил Демиревски-Желю, ръководител на военното престъпление в Жабокрек, където шумкарите избиват ранени войници от германската армия.

 

Майката на Градевски е рускиня
Майката на Градевски е рускиня, а Градевски е цъфнал със съветска военна форма пред паметника на болшевишкия килър и масов убиец Васил Демиревски-Желю

Цветанов, това е позор!

Този път Георги Градевски си намери мястото сред заподозрените за руски шпиони. Вижте снимката по-долу - това е къща за гости "Магни" в Сапарева баня, ул. "Пчела" 12. Там се вършат тайни и задкулисни срещи и се подготвят мероприятия, които би трябвало да заинтересоват ДАНС. Къщата не работи за гости. Получена е от руски бивш милионер и Градевски я ползва като щаб квартира.

 

Щаб-квартирата на Градевски в Сапарева баня, където се провеждат тайни срещи с определени хора
Щаб-квартирата на Градевски в Сапарева баня, където се провеждат тайни срещи с определени хора

Георги Градевски беше арестуван през есента на м.г. за неизпълнение на полицейско разпореждане, а както впоследствие сe разбра, той е oтĸaзaл пpoбa зa aлĸoxoл и нapĸoтици пpи пpoвepĸa нa KAT, след като напуснал местна дискотека. 


Днес Георги Градевски е на най-естественото си място - сред разследваните за руски шпионаж. Въпросът, на който Цветан Цветанов трябва да отговори е превърната ли е неговата партия в платформа за пласиране на агенти на ДС /агент "Хабов, или познат също като Иван Хиновски, експерт на РБ, който вече е при Слави Трифонов/ и скрити проруски елементи като Георги Градевски. Това е чутовен скандал, от който Цветанов няма как да се отърве с обичайните си словесни главоблъсканици. 

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени