ГЕРБ-Пловдив област регистрира листата за изборите, Георги Мараджиев: Обединени тръгваме към поредна победа

В листата са все хора с опит и добър трудов стаж зад гърба си, които са се доказали като професионалисти в своите области

ГЕРБ-Пловдив област регистрира листата за изборите
ГЕРБ-Пловдив област регистрира листата за изборите Източник: ПП ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев  регистрира днес листата с кандидатите за народни представители за 17-МИР - Пловдив област. С него бяха и водачът на листата Дани Каназирева, депутатите от 44-тото НС Данка Люртова и Младен Шишков, както и представителят на коалиционния партньор СДС – Йордан Кръстанов.

"Издигаме предимно млади, образовани, интелигентни и амбициозни хора, които ще влеят нови сили", коментира Мараджиев. В листата са все хора с опит и добър трудов стаж зад гърба си, които са се доказали като професионалисти в своите области, допълни още той. "Ще дам всичко от себе си за нашия регион", коментира водачът на листата Дани Каназирева и допълни, че приема номинацията като оценка на работата си като областен управител в една изключително тежка година в безпрецедентна ситуация на световна пандемия.

 

ГЕРБ-Пловдив област регистрира листата за изборите
ГЕРБ-Пловдив област регистрира листата за изборите Източник: ПП ГЕРБ

"През изминалата година и половина като областен управител показах, че тази институция на първо място може да решава проблемите на хората и да бъде близо до тях. Решихме проблеми, които от години чакаха да бъдат разрешени. Компромиси никога не съм правила и няма да правя. Винаги съм защитавала обществения интерес", коментира пред журналисти още Каназирева. "С този отбор ще победим и този път, вярваме, че ще имаме 5 народни представители, бе категоричен Георги Мараджиев.

Още от "Политика"

Антон Хекимян: Цяло лято не стигна на Васил Терзиев да оправи надлеза на "България"

Само преди 1 година същият човек беше задръстил София с клишетата "Писна ли ви от задръствания" по време на предизборната си кампания, пише още общинският съветник от ГЕРБ-СДС

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени