Кандидат-депутат на Мая Манолова: Да легализираме дрогата и проституцията в Слънчев бряг

Здравко Василев е брат на Стоян Василев, който е новият собственик на скандалния "подпорен хотел" в Алепу

Здравко Василев и Мая Манолова
Здравко Василев и Мая Манолова

Кандидат-депутатът от коалицията на Мая Манолова Здравко Василев (бивш победител в "Биг Брадър") направи крайно скандално предложение за активизирането на сезона в Слънчев бряг. "Единствената възможност да се спаси този сезон и отново да се наложи на европейския пазар за к.к. Слънчев бряг, е като територията на целия комплекс се обяви за 24 часова парти зона с възможност за покупка на леки опиати и легализиране на проституцията", пише Василев в свой пост във Фейсбук.


Според Здравко Василев, чийто брат Стоян Василев е новият собственик на скандалния "подпорен хотел" в Алепу, в "Европа и Великобритания има 20 милиона богати безделници , които просто искат да купонясват, пият, друсат, чу*ат". 

След като Мая Манолова стана известна с прокарването н аскандалната поправка "Ванко 1" преди петнадесет години, мнозина се питат дали тази идея на Здравко Василев няма да й дойде присърце!

 

Ето целия скандален пост на новият политик на Мая Манолова от "Изправисе! Мутри вън".

 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за реци

Проверка на терен от общинските съветници на ГЕРБ през април показа, че на депото на София се заравя РДФ-гориво, вместо то да бъде реализирано

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени