Коминтерновският наследник Христо Иванов предрече нови предсрочни избори, заговори за търкания в ДБ

Бойкикев беше преизбран за председател на ляволибералната формация "Да, България"

Христо Иванов-Бойкикев
Христо Иванов-Бойкикев

"С много висока сигурност ще има и парламентарни избори. Не съм врачка, но това ми е усещането". Това заяви лидерът на "Да, България" Христо Иванов по време на речта си пред съпартийците си, които се бяха събрали на форум, на който да бъде избран за лидер на партията. 
В едночасова реч лидерът на "Да, България" Христо Иванов очерта 10 ключови "трансформационни доктрини" за развитието на партията, призова членовете ѝ да се "научат да бъдат големи" и призна за напрежения и търкания както в самата формация, така и в обединението "Демократична България".

 

Според него структурата на коалицията в момента води до проблеми, които предизвикват донякъде капсулация, неефективност на местни организации.

 

"Ние сме най-малките в коалицията, тя е много сложна и разнородна. Ние и БСП, представете си, сме в една категория. Коалицията не би била възможна и противоречи на нормалните закони на политическата логика, но тя е толкова сложна, че нейното развитие ще бъде част от промяната на българската политическа система".

 

С тази абракадабра от празнословие коминтерновският наследник се опита да оправдае предателството, което от ДБ направиха най-напред към собствените си избиратели - коалицията с БСП. 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени