Лидерът на ГЕРБ: Има много сериозен сигнал за най-висока степен на заплаха срещу мен

ГЕРБ ще предложи правителство на малцинството, добави Борисов

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

Ние винаги сме държали на думата си и ще предложим правителство на малцинство. Това правителство ще бъде изцяло на ГЕРБ. Това съобщи в кулоарите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

"Това искат нашите избиратели и затова имаме над 11% над другите. Всякакви други алтернативи се приемат лошо от симпатизантите на ГЕРБ", допълни той.

 

Не желая никой от другите партии да ни подкрепя. Ако не е партия или група – знам какво ще кажете, че някой е напазарувал. Стотинка няма да се даде за подобно нещо", добави той.

 

Във връзка с информацията, че снайперисти се намират по оградата на двора на Борисов, лидерът на ГЕРБ, че е притеснен от огромна лъжа, тиражирана в някои медии. "Плашен съм много пъти, с реални заплахи. Но ме притесни това, че вчера  в две медии, диаметралноположни, излезе поредната голяма лъжа. Преди около седмица хората, които се занимават с моята охрана, ме информираха, че има много сериозен сигнал от една от най-голямата служба в света. Кое ме притесни? Че в две диаметрално противоположни медии излезе, че заплахата е от Делян Пеевски. Всичко бях чул, но това ми дойде в повече. Когато Алексей Петров взе да си направи сглобка, той успя. Сега - с един куршум, два заека. С това, което сте написали, че сме се скарали (с Пеевски) не е вярно. След като се разделихме в парламента, всеки си отиде в партията, при избирателите, не сме се чували и не сме говорили. ГЕРБ и ДПС са коренно различни партии и да ни опаковане така, е клише. Много ме вбесихте, такива спекулации са в тези две медии. Вината, ако има такова нещо (за заплаха за сигурността ми), касае само позицията ми за Украйна", подчерта Борисов. 

 

"Единственото, което мога да кажа през годините, че заплахите срещу мен са заради Украйна. Аз така го оценявам. Вината, ако има такова нещо, касае само Украйна. По думите му заплахата идва заради помощта за Украйна", добави той.

 

"Една от най-могъщите служби дава сигнал", подчерта Борисов.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени