Лидерът на ГЕРБ призова за оставката на македонския вицепремиер: С тези хора дори приятелски срещи не трябва да се правят

Борисов настоя ДАНС да каже какво се е случило в Ливан

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: БГНЕС

С тези хора дори приятелски срещи не трябва да се правят. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изказването на  вицепремиер и министър на транспорта Александър Николоски. 

 

"Те постъпиха подло с президента и министрите, които се видяха с тях. Те са от скоро в управлението и протоколните неща - не са им ясни. Езикът, който използват има само едно извинение - оставка на този министър", категоричен бе Борисов. 

 

"Ние трябва да се постараем като държава да покажем стабилност, възможност да вървим напред. Ние не го правим седми избори. Навън България изглежда ужасно. Най-големите вестници в Европа писаха, че България е неуправляема", добави още той.

 

ДАНС трябва бързо да обяснят какво се е случило в Ливан, настоя лидерът на ГЕРБ. "Медиите по света пишат, че България е пряко замесена чрез плащанията. Някой трябва да го спре веднага това. В унгарските медии София се посочва като седалище на фирмата", каза Борисов във връзка със случващото се в Ливан.

 

"И днешният дебат (за освобождаването на шефа на КПКОНПИ Антон Славчев) няма да допринесе до нищо. Желанията на ПП-ДБ са безкрайни, а ние отиваме на избори", каза Борисов.

 

"Нищо няма да допринесе нито за спокойствието, програмите и съвместната работа на партиите. И не на последно място –този скептицизъм в мен се явява, защото в тяхната програма (на ПП-ДБ) имаше само едно име посочено и това беше на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ. Когато бяхме заедно и си дебатирахме и начина им на разсъждение… ни плаши", призна Борисов.


И добави: "С Бойко Рашков начело – ние за разлика от другите сме много потърпевши. И когато дойдат да ви извлечат от вас като Севда пред децата и да пикаете в кофата без никакво обяснение…ще ви питам дали ви е страх и какво толкова ще мислите".

Още от "Политика"

Антон Хекимян: Цяло лято не стигна на Васил Терзиев да оправи надлеза на "България"

Само преди 1 година същият човек беше задръстил София с клишетата "Писна ли ви от задръствания" по време на предизборната си кампания, пише още общинският съветник от ГЕРБ-СДС

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени