Манолова, доносникът е във вашата парламентарна група!

Мая Манолова нарекла PR-а на ГЕРБ Никола Николов "доносник"

Мая Манолова без маска в магазин
Мая Манолова без маска в магазин

Мая Манолова нарекла PR-а на ГЕРБ Никола Николов "доносник". Според нея Николов е "доносник", защото е направил в своя фейсбук профил публичен факта, че преди Маямата гази правилата и не носи маска в затворени помещения, в случая магазин. Никола Николов попита Манолова дали си е платила глобата за неносене на предпазни средства, а тя от своя страна го нарече доносник, както и го подкани да сигнализира на РЗИ за нейното нарушение. Той намекна, че заради нейните думи, може да я съди за обида, а Манолова изрази готовност да се видят в залата на Темида. 



Истината е, че в парламентарната група на коалицията на Мая Манолова има едно лице (Татяна Дончева), което по свидетелството на собствената й майка, е ползвано от директора на училището в Трявна като информатор за нейните съученици - да му казва какво става между децата, какво си говорят и т.н.
Ето и видеото от това безценно свидетелство и разобличение на Татяна Дончева от собствената й майка! Няма как да не й повярваме - каза го толкова чистосърдечно преди няколко години!


Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени