Младежите в БСП: Нинова, оставка! Върни се при СДС!

Корнелия просто трябва да излезе пред партията и да се извини. Да се извини за всичко, което направи, категоричен е Кирил Добрев

МБСП иска оставката на Нинова
МБСП иска оставката на Нинова Източник: БНТ

Националният съвет на БСП заседава на "Позитано" 20. Заседанието се провежда присъствено. Младежката организация на БСП дойде на "Позитано 20", за да поиска оставката на Корнелия Нинова, съобщава БНТ. "Искаме оставката на Корнелия Нинова. Заради слабия резултат и заради това, че за първи път нямаме младеж до 35 години на избираемо място, дори и депутат. Бусът ясно показва ориентацията на другарката Нинова. Аз мисля, че е редно да си отиде там, откъдето е тръгнала - в СДС", каза Йордан Малинов от Младежка организация на БСП - Перник.

 

Янаки Стоилов от БСП каза, че този априлски пленум няма да има исторически характер. "Жалко е, че трябваше да стигнем дотук. В смисъл сервитьорът дойде, раздаде сметките и ситуацията я виждате каква е", коментира Кирил Добрев от БСП. Той отбеляза, че оставка от Корнелия Нинова не може да поиска. Корнелия просто трябва да излезе пред партията и да се извини. Да се извини за всичко, което направи. Въпросът е следният - защо беше необходимо да загубим изборите, за да подкрепим Румен Радев сега?", добави Кирил Добрев.

 

Първа точка в дневния ред е подкрепа за втори мандат на президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова. "Ние и днес ще изразим подкрепа за президентската двойка за втори мандат на Националния съвет на БСП", заяви заместник-председателят на БСП Ирена Анастасова. По думите ѝ заздравяването на левицата ще дойде от устойчиво налагане на политиките на БСП, които са политики в полза на обикновените хора.

Още от "Политика"

НАП отчете ръст на приходите с над 914 млн. лева към края на април

Рекордните постъпления от данъци и осигурителни вноски се случват в условия на продължаваща пандемична обстановка и при отложено за юни 2021 г. (вместо до края на март) внасяне на корпоративния данък

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени