Пари като вестници: Цветанов дава над 1 млн. лв. за пропаганда и ПР до изборите

Бившият вътрешен министър изживял катарзис и вече съжалявал за непремерените си изказвания

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов

"Бюджетът за изборната кампания на "Републиканци за България" е много под максимума предвиден от българското законодателство. Към настоящия момент е около 800-900 000 лева. Това са пари, които са необходими, за да достигнеш до хората. Ние сме ограничени откъм участие в дебати“. Това заяви пред bTV Цветан Цветанов, който се води лидер на частната партия на Павел Вълнев.

Същият Вълнев е дарил на "Републиканци за България" 1 милион долара, а що се отнася до отношенията им Цветанов поясни, че работи за него като "съветник и консултант на г-н Вълнев по регионалните въпроси". Вероятно това е причината в главата на въпросното лице вълнев да е невъобразим хаос, а изреченото от него да напомня странните словесни конфигурации, на които неговият съветник Цветанов има запазена марка.

 

По думите на Цветанов правителството не се справя с третата вълна и голям проблем е, че не са изградени COVID болници. Очевидно е, че наемникът на Вълнев се бори за място в тесния сегмен на вечните хейтъри, но трябва да знае, че там той няма шанс пред "хейтъри-академици" като Нинова, мая Манолова, Отровните типове и т.н. Цветанов заяви, че партията му нямало да се коалира с БСП, ГЕРБ и ДПС. Странно, че водещият не се сети да го попита на втория тур на изборите в община Баните, за кого той призова да гласуват симпатизантите на РБ.

 

Цветан Цветанов заяви още, че и без да се беше разразил "Апартаментгейт", щял да напусне ГЕРБ, а между него и лидера Бойко Борисов имало "постоянни различия", които избуявали на моменти и излизали в публичното пространство. Той се опита и да демонстрира катарзис от времето, когато беше вътрешен министър и вицепремиер.

По думите му сега вече той и семейството му имат един апартамент и той се освободил от останалите си собствености.

Още от "Политика"

Антон Хекимян: Цяло лято не стигна на Васил Терзиев да оправи надлеза на "България"

Само преди 1 година същият човек беше задръстил София с клишетата "Писна ли ви от задръствания" по време на предизборната си кампания, пише още общинският съветник от ГЕРБ-СДС

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени