Радан Кънев: Връщането на БСП във властта е винаги сигнал за тревога, но ще работим с тях

Нищо в поведението на г-жа Нинова не показва БСП да е променена партия, каза той

Радан Кънев
Радан Кънев Източник: NOVA
Връщането на БСП във властта винаги е сигнал за тревога. Нищо в поведението на г-жа Нинова не показва партията да е променена, каза по NOVA Радан Кънев от ДСБ. 
 
И веднага се застрахова, че управляващата коалиция очевидно е трудна, но това била волята на гражданите. Казаното от проваления политик Кънев е напълно произволно твърдение, защото не се основава на реални факти, а представлява фикция. Глупава при това! Защото със същият успех може да се каже, че изборите показаха, че няма категорична воля на избирателите за смяна на ГЕРБ като участник в управлението. Резултатите от последните избори нито зададоха категорично нов политически тренд, нито обособиха нова партия или коалиция, която да получи значим, преобладаващ вот (мандатоносителят е със спорна минимална преднина пред ГЕРБ), нито пък избирателите на ДСБ и ДБ са допускали, че техните гаулайтери ще направят подобна абсурдна, недопустима коалиция с бившите комунисти. 
 
Нищо нито в управлението на ГЕРБ (удвоен БНП за 10 години, силна проатлантическа и проевропейска външна политика, защита на националните интереси и т.н), нито в дейността на прокуратурата (довела до безпрецедентно ниски нива битовата престъпност допреди половин година и буквално заличаването доскоро на телефонните измами като проблем), нито в дейността на специалните служби допреди половин година (разкрили и изгонили безпрецедентно от страната ни 9 руски шпиони за времето от септември 2019 г. до пролетта на т.г.), налагаше каквато и да е промяна. 
 
"Промяната" беше наложена от кремълския ставленик Радев, от задкулисието около него, от подставените лица на разследваните от прокуратурата олигарси и от представители на чужди фактори, които настояват България да навреди на националния си интерес чрез вземането на няколко важни външнополитически решения. 
 
За нищо от това Кънев не каза дума, а и нямаше как да каже - истинските факти оборват клишетата и глупавите му опорки автоматично, ако бъдат изговорени. 
 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени