Томислав Дончев за заплахите на Рашков: Аналог е казаното от Георги Димитров към Никола Петков - "Вие отивате в затвора"

Парламентът стигна ново дъно, каза депутатът

Томислав Дончев
Томислав Дончев Източник: БГНЕС

"През 1947г. от тази зала, от тази трибуна Георги Димитров казва на Никола Петков – Вие отивате в затвора. Днес Народното събрание удари друго дъно. Министърът на вътрешните работи от тази трибуна каза, че ще се справи с един партиен лидер", посочи в декларация от името на ПГ на ГЕРБ-СДС депутатът Томислав Дончев.

 

Той припомни, че парламентарната зала в годините назад е видяла и опитни оратори, и законотворци, защото в нея са се ковали съдбините на България. "Единственият исторически аналог, който мога да намеря със ставащото днес, е случилото се пред 1947г. и казаното от Георги Димитров от тази трибуна", възмути се Томислав Дончев. 

Още от "Политика"

МС: България не признава резултатите от изборите, проведени в незаконно окупираните територии на Украйна

Провеждането на т. нар. президентски избори и в незаконно окупираните територии на Украйна е още едно доказателство за грубо нарушение на международното право

Прочетете повече прочетете повече

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени