ВМРО, НФСБ и КОД може да се се явят обединени за предстоящите избори

Разговори за обединение с "Атака" на Волен Сидеров и "Воля" на Веселин Марешки са изключени.

Каракачанов, Симеонов, Москов
Каракачанов, Симеонов, Москов Източник: Zonanews

Днес трябва да започнат преговори между партиите в патриотичното пространство за общо явяване на следващите парламентарни избори. Разговори ще се водят между ВМРО, НФСБ и партия КОД на Петър Москов. В края на миналата седмица лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов потвърди, че от 10 май ще започнат разговори за общо явяване на предсрочните парламентарни избори. Той заяви, че разговори за обединение с "Атака" на Волен Сидеров и "Воля" на Веселин Марешки са изключени.

 

"Валери Симеонов, с него контактите не са  прекъсвани никога и отношенията са запазени, въпреки че се явявахме различно е изборите. Но с Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година а и не виждам смисъл - човекът,  който основната причина за торпилиране на коалиция "Обединени патриоти" - той буквално на втория месец започна да плюе колегата си Симеонов.  Няма смисъл да се повтаря едно и също", коментира тогава Каракачанов. За общо явяване на предстоящия вот призова и Валери Симеонов. Той се обяви против действията на "новите улични диктатори" и "опитите за подчиняване на правосъдната система".  

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени