Емилиян Гебрев: 100% съм сигурен, че зад взрива стоят агенти на Москва

Няма начин това да е случайност, в постройката не е имало нищо, което да избухне без външна намеса, заяви той

Емилиян Гебрев
Емилиян Гебрев Източник: Скрийншот/You Tube
Сто процента съм сигурен, че агенти на Москва стоят зад взрива в склада ми, заяви българският търговец на оръжие Емилиян Гебрев пред в. "Гардиън". Пред  британското издание той каза още, че експлозията в неделя е поредната атака срещу него на агенти на руското военно разузнаване ГРУ, предаде БТА.
 
"Няма начин това да е случайност, в постройката не е имало нищо, което да избухне без външна намеса", заяви в телефонно интервю българският оръжеен търговец, за когото се предполага, че през 2015 г. е бил отровен с нервнопаралитично вещество от групата "Новичок".
 
Гебрев разказва, че е говорил с началника на охраната си, който му е докладвал, че сигнализационната система в склада се е задействала броени мигове преди експлозията, а това навежда на мисълта, че в постройката е имало проникване отвън. Охранителите, намиращи се на обекта, се готвели да проверят защо се е задействала системата, когато чули силен взрив. При експлозията нямаше пострадали.

Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени