Емилиян Гебрев: 100% съм сигурен, че зад взрива стоят агенти на Москва

Няма начин това да е случайност, в постройката не е имало нищо, което да избухне без външна намеса, заяви той

Емилиян Гебрев
Емилиян Гебрев Източник: You Tube
Сто процента съм сигурен, че агенти на Москва стоят зад взрива в склада ми, заяви българският търговец на оръжие Емилиян Гебрев пред в. "Гардиън". Пред  британското издание той каза още, че експлозията в неделя е поредната атака срещу него на агенти на руското военно разузнаване ГРУ, предаде БТА.
 
"Няма начин това да е случайност, в постройката не е имало нищо, което да избухне без външна намеса", заяви в телефонно интервю българският оръжеен търговец, за когото се предполага, че през 2015 г. е бил отровен с нервнопаралитично вещество от групата "Новичок".
 
Гебрев разказва, че е говорил с началника на охраната си, който му е докладвал, че сигнализационната система в склада се е задействала броени мигове преди експлозията, а това навежда на мисълта, че в постройката е имало проникване отвън. Охранителите, намиращи се на обекта, се готвели да проверят защо се е задействала системата, когато чули силен взрив. При експлозията нямаше пострадали.

Още от "Разкрития"

Правителството на ПП всъщност е загробило интерконектора: Хаос в документацията и неверни твърдения за бързина на строит

Отклонението на тръбата на места е над 4 метра, а преминаването на тръбата под река Марица, отклонението на котата на тръбата от нивото на одобрения проект е над 9 метра

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени