Борисов в Добрич: Искат да израстват със злоба и реваншизъм. Това ще им изяде главата, българите не обичат зли хора (ВИДЕО)

Президентът на Венецуела Мадура помага на своя приятел Радев, добави Борисов

Борисов в Добрич
Борисов в Добрич
"Сами сме срещу всички не защото сме по-лоши или сме лоши, а защото искат да израстват, но не с добри идеи а със злоба и реваншизъм. Това ще им изяде главата, защото българите не обичат зли хора". Това заяви в Добрич лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Плашеха хората – вчера в Благоевград близо 27% избирателна активност. Кмет се става с 6 хиляди гласа. Ние само до преди няколко месеца имахме депутат с повече преференции. С какъв морал, ако си се класирал 6-ти излизаш и даваш акъл на другите. Ако си 3-4 участваш с министри в правителството. Янаки Стоилов не е избран за домоуправител във входа си, но е министър, дава акъл, уволнява, стърже", заяви той. 
 
Лидерът на ГЕРБ коментира, че "петите" (Демократична България) уволняват ръководства на банки. "Как обединителя на нацията ще коментира и ще изчегърта. Финансовият министър, да се забавляваш с него или да го съжаляваш, завчера намери 1.5 млрд., лв. защото сме структурирали бюджета, че да има за всичко. Те спряха ваксинацията, сега когато трябваше най-много да се изгражда имунитет. Българите забравят, когато имаше по 5 хиляди на ден в болниците. Нашите медици се справиха най-добре в Европа. Делта щама е опасен, той е тук и вместо да се ваксинираме, лежим на кълката, че сме го изкарали. А след 6 месеца няма антитела и ще се наредим на опашката за ваксини", възмути се Борисов.

Компроматът с чекмеджетата е готвен преди две години, коментира Борисов. "Само във Венцуела президентът Мадуро става президент благодарение на същите машини, които са в България. В момента кодовете, машните са в ръцете на тези хора. Алехандро ли беше, от Венецуела, пратеник на президента Мадуро, да помогне на своя приятел Радев! Защо няма такива машини в Европа? Рюте ми каза, че са тръгнали в посока на машинното гласуване, но хората не им вярват и са спрели.
С министър Бойко Рашков очакваме честни избори? Е как ще стане? Да не Ви пука, втори, трети, докато залите се пълнят, докато хората са с нас..ще видите какво ще им се случи, завърши лидерът на ГЕРБ.



Още от "Региони"

Последни новини

Най-четени