Братя Аргирови с рецитал на фестивала "Бургас и морето 2021"

Те ще бъдат и част от журито

Братя Аргирови
Братя Аргирови Източник: Община Бургас
Светослав и Благовест от любимия български дует братя Аргирови ще зарадват публиката със специален рецитал по време на Националния конкурс за песен "Бургас и морето 2021". Те ще бъдат и част от журито, което заедно с вашите гласове ще определи песните победители на 31 юли. На тази дата ви очакваме в Летния театър на Бургас за една вълнуваща вечер. В журито на конкурса влизат още журналистът Кирил Вълчев, диригентът Цанислав Петков и музикантът Дани Милев.
 
Атанас Стоянов, познат още като Наско – водещият на "Любими песни за любими хора" по БГ Радио, се включва не само като представител на журито, но и като водещ на музикалното събитие. На честотите на БГ Радио пък ще имате възможността да се запознаете с авторските екипи на песните и да разберете любопитните подробности по създаването на всяка една от тях. И ако мислите, че изненадите са само това, грешите! Конкурсът ще има и втори водещ – Драгомир Драганов. Драго е приятел на "Бургас и морето" и се заема с написването на интересен сценарий, който да представи по най-добрия начин музиката на участниците.
 
А кои са песните финалисти? Имената на изпълнителите? Авторите, създали музиката, текста и аранжимента? Всичко това ще обявим в понеделник, 21 юни. Във фейсбук страницата Фестивал "Бургас и морето" ще откриете любопитна информация, свързана с всеки етап от подготовката на събитието. Последвайте ни!
 
Организатор на конкурса "Бургас и морето", наричан още "Малкият Орфей", е Община Бургас. 

Още от "Бургас"

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Темата "Ерата на AI и финансовите възможности" ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов

Прочетете повече прочетете повече

В област Бургас продължават организираните инициативи за осигуряване на целогодишни полети на летището

На дневен ред бе поставен въпросът за конкретни действия, чрез които да се спре тревожната тенденция за намаляването броя на полети от и до Летище Бургас

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени