ТИР блъсна 6-годишно дете в Сунгурларско, роднините убиха шофьора

Към момента се извършва оглед и се провеждат процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача

Пътен трафик, ТИР-ове
Пътен трафик, ТИР-ове Източник: Zonanews

Товарен автомобил е блъснал 6-годишно момченце в село Прилеп, съобщават от МВР. От сблъсъка детето е загинало на място. Тирът е с варненска регистрация, управляван е от 57-годишен мъж от Аксаково, обл. Варна.

 

Вероятно детето внезапно е пресякло платното за движение. То е от с. Везенково. Около тира бързо са се събрали близки на загиналото момченце, които празнували в близост и започнали да бият шофьора.

 

Това се знае от полицията от спътник на шофьора, който успял да избяга, излязъл е от селото със случаен транспорт и се обадил на тел. 112.

 

Дошлите на място полицейски служители констатирали смъртта на 57-годишния водач. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Към момента се извършва оглед и се провеждат процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача.

 

До приключване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни маршрути, съобщават от МВР-Бургас.

Още от "Бургас"

Последни новини

Най-четени