Томислав Дончев: Смисълът в предизборната надпревара е в това кой може да носи отговорност и да променя живота на хората към по-добро

След Томислав Дончев в листата се нарежда Невена Минева – заместник-кмет на Габрово

Томислав Дончев, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Габрово
Томислав Дончев, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Габрово Източник: ПП ГЕРБ

По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си кампания с водосвет за здраве и благополучие на жителите на Габровска област. Водачът на листата Томислав Дончев подчерта, че смисълът от предизборната надпревара трябва да бъде в това кой ще носи отговорност и кой ще променя живота на хората за по-добро.

 

По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си кампания с водосвет
По традиция ГЕРБ-Габрово откри предизборната си кампания с водосвет Източник: ПП ГЕРБ

"Ако липсва тази цел, надпреварата няма смисъл. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората", каза Томислав Дончев. Той беше категоричен, че Габрово и габровска област заслужават достойно представителство. "Горд съм, че съм част от този отбор, който е доказал, че може - и в професията си, и в политиката, и най-важното е, че всеки един е част от общността в габровска област, защото и най-опитният и най-умният, който не е в непрекъснат контакт с хората, не познава техните болки и нужди, не може да бъде полезен", каза Томислав Дончев.  


След Томислав Дончев в листата се нарежда Невена Минева – заместник-кмет на Габрово, народен представител в 45-тото НС, областен управител на област Габрово, юрист по образование. Следват Николай Сираков – народен представител, преди това - областен управител, председател на Общински съвет-Габрово, кмет, заместник-кмет и секретар на Община Габрово; Атанас Атанасов от Севлиево – икономист по образование, работи в голяма севлиевска компания като инженер по производствена ефективност и като 5S lean експерт. Пета е Жасмина Лазарова от Трявна, която е инженер по транспорта, ръководител на началниците на железопътните гари в района на Регионален център Горна Оряховица. Шеста е д-р Теодора Мъглова, която беше отличена като лекар на годината за област Габрово. Д-р Мъглова е общински съветник в Дряново, лекар – педиатър. Седма в листата е Даница Янакиева - най-младият общински съветник в Общински съвет – Габрово, на 24 години, Завършила е Национална и регионална сигурност и две студентски практики по Еразъм+, участник в обществени и доброволчески каузи и инициативи. Осми е десният политик от квотата на СДС Веселин Данчев – общински съветник, инженер по образование, предприемач.  

 

Листата на ГЕРБ-СДС в Габрово
Листата на ГЕРБ-СДС в Габрово Източник: ПП ГЕРБ



"Повечето партии и формации в листите си имат за водачи хора, спуснати от централите им, които впоследствие много рядко виждаме в Габрово и много рядко гражданите могат да разчитат на пряк контакт с тях и на защита на техния интерес, затова считам, че нашата практика с листа от местни хора е много по-полезна за жителите на област Габрово", коментира областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов след регистрацията на кандидатите за народни представители.

Още от "Габрово"

Последни новини

Най-четени