Борисов в Рибарица: Защо нито една телевизия не разследва имотите на Бойко Рашков - как един държавен служител си е купил 19 имота? (ВИДЕО)

Ще фалшифицират изборите през машините, предупреди лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов в Рибарица
Бойко Борисов в Рибарица
 
 
Членове и симпатизанти на ГЕРБ в Рибарица
Членове и симпатизанти на ГЕРБ в Рибарица Източник: ПП ГЕРБ
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше посрещнат с възгласи "Бойко, за доброто на България!" от хиляди симпатизанти в местността Рибарица, Тетевенско. Николай Нанков даде думата на Борисов, който отбеляза: "Не сте се уплашили, а? Като гледам - никак. Вижте какви акции правят - с дъх и миризма на алкохол. Намерили шишета, миришели на алкохол. Ама, какво да намери Бойко Рашков. Той е като мечка-стръвница. Ако заровите горе една дамаджана, право там ще отиде. И това ще мине. Плашат Ви, защото не им се иска да имат опопненти. Така е било навремето, така искат да го направят и сега", започна лидерът на ГЕРБ.
 
"Ако има медии, да снимат как изглеждат мутрите. Има ли един като ги гледате тези хора, читави - лекари, работници. Мъката им е голяма, очакваха да ни сгънат само че партията излезе по-силна от всички години досега", продължи Борисов.
 
"Искат да фалшифицират изборите. И ще ги фалшифицират не по някакъв друг начин, а през машините. Ще ви слагат наблюдатели на метър и половина, два, за да стресират хората. Това е недопустимо, защото има тайна на вота, разкри Борисов.
 
Лидерът на ГЕРБ направи коментар за липсата на реакция в повечето медии по отношение разкритията за десетките имоти на Рашков. "Още по-интересни са ми така наречените разследващите журналисти. За тях разследването е само, ако имат какво да разследват около ГЕРБ. Добре дошли са, разбира се. На тях дори не им стана интересно как шефът на Данъчното си е прехвърлил фирмите и как е откраднал милиони. И то ги е прехърлил на човек, който те нямат интерес да го намерят, да видим - жив ли е, умрял ли е. Имотите на Бойко Рашков защо не ги гледат? Помните за Манолев, за Цветанов какво ли не правиха - снимки, дронове.  А сега за телевизиите такъв въпрос не съществува - как един държавен служител си е купил 19 имота. Няма интерес да разследват и фонд "Земеделие" - какви хора са наначени там. Първата дама на Тройната коалиция пък е разследващ журналист само за другите партии, а не и за нейната. Значи не е разследващ, а поръчков", отчете Борисов.

Бойко Борисов в Рибарица
Бойко Борисов в Рибарица Източник: ПП ГЕРБ
Във финансите им оставихме толкова пари, че да могат до края н агодината и да изплащат 50 лв. на пенсионерите, и да плащат на хората на първа линия, и да продължат ваксинационната кампания. Нито едно от тези неща не правят. Много Ви моля, отидете да се ваксинирате", призова Борисов. 


 

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени