Николай Нанков: Само с редовен кабинет и работещ парламент ще могат да се изпълнят ангажиментите, които поемаме пред избирателя

Кампанията започна с водосвет

Откриване на кампанията на ГЕРБ-СДС в Ловеч
Откриване на кампанията на ГЕРБ-СДС в Ловеч Източник: ПП ГЕРБ

С водосвет за здраве стартирахме петата поредна за две години предизборна кампания. Това написа в профила си във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч Николай Нанков.

 

"В Катедралния храм "Св. св. Кирил и Методий" в Ловеч се събрахме кандидатите за народни представители от 11 МИР, членове, симпатизанти и приятели на ГЕРБ и СДС, за да си пожелаем успех в работата и най-вече решителна победа, която ще е гарант за съставянето на редовно правителство", добави той.

 

Водачът на листата Николай Нанков
Водачът на листата Николай Нанков Източник: ПП ГЕРБ

"Именно от това има нужда страната ни. Само с редовен кабинет и работещ парламент ще могат да се изпълнят ангажиментите, които поемаме пред избирателя. Благодаря на всички за подкрепата", завършва Нанков.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени