Отстраниха от длъжност директора на ОДМВР - Ловеч

Срещу старши комисар Станислав Великов е образувано дисциплинарно производство

ОД на МВР-Ловеч
ОД на МВР-Ловеч Източник: Zonanews

Директорът на областната дирекция (ОД) на МВР в Ловеч старши комисар Станислав Великов е временно отстранен от длъжност със заповед на вътрешния министър, потвърдиха от полицията в Ловеч. От МВР добавиха, че със заповед на министър Стоянов е образувано дисциплинарно производство срещу директора на ОДМВР - Ловеч. Той е отстранен от длъжност до приключване на производството.

 

Великов е начело на ОДМВР в Ловеч от 2 юли 2021 г. Роден е през 1977 г. в Троян. Завършил е Академията на МВР, специалност "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред". Има и придобита образователно-квалификационна степен магистър по право в Югозападен университет "Неофит Рилски" в Благоевград.

 

Започнал е работа като дознател в системата на МВР през 2004 г. в районното управление в Троян. От 2015 г. до момента е главен разследващ полицай в отдел "Разследване" при ОДМВР - Ловеч.

Още от "Ловеч"

Николай Нанков: Има сигнали със съмнения за корупция в АПИ - изпращаме ги до компетентните органи

С несвързани обяснения, които често си противоречаха едно на друго, инж. Ясен Йорданов призна, че има нерегламентирани и порочни практики, свързани с възлагането на ремонтите и пътното поддържане в областите Варна и Добрич

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени