Масов бой с брадви в Лом, има убит

Към момента са задържани трима криминално проявени мъже

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

47-годишен мъж почина след масов бой с брадви и твърди предмети в Лом, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. На 9 август - малко след полунощ, е получен сигнал за масов бой на два адреса в ломския кв. "Младеново".

 

Пристигналите на място полицаи установили трима жители на квартала – 68-годишен баща, синът му - на 47 г. и мъж от съседен адрес. Мъжете обяснили, че по-рано същата нощ в дома на бащата и сина нахлули около 10-12 души от ломския квартал "Стадиона", част от които познавали, а други - не. Групата им нанесла побой с брадви и твърди предмети, след което избягали.

 

От побоя пострадал 47-годишният мъж, който по-късно починал в МБАЛ "Лом". Неговият баща също е настанен на лечение със счупени ребра. Оказана е медицинска помощ и на други участници в сбиването.

 

Според показанията поводът за побоя е възникнало преди това сбиване на личностна основа в ломския квартал "Хумата" между синовете на 47-годишния – на 25 г. и 27 г., и техни опоненти от квартал "Стадиона". Към момента са задържани трима криминално проявени мъже.

Още от "Монтана"

Депутатът Димитър Аврамов е осъден условно, съобщиха от Софийския градски съд

Като негов помагач е признат за виновен и Методи Петков, за което той получава присъда от шест месеца лишаване от свобода. Другият подсъдим по делото Владимир Чернев е оправдан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени